Geplaatst op Geef een reactie

DewSystems nu officiële softwareverdeler

Na even wachten is DewSystems nu eindelijk een officiële softwareverdeler. We kunnen back-upsoftware, antivirusprogramma’s, beveiligingssoftware en Microsoft-producten leveren!

Lang proces

Het had nogal wat voeten in de aarde om een softwareverdeler te kunnen worden. Aangezien DewSystems nog altijd een klein bedrijfje is met heel weinig kapitaal, mocht het niet te veel kosten. Na een eeuwig durende zoektocht, kwam ik eidnelijk dé perfecte partner tegen!

Afgelopen zaterdag maakte ik bij hen een account aan en vandaag werd ik al gebeld met hun volledige uitleg. Enkele minuten nadat het telefoongesprek met hen beëindigd was, kreeg ik al een mailtje in mijn postvak met de melding dat mijn account geactiveerd was om software te verdelen. Hoera!

En de software dan

Nou ja… Waarschijnlijk veel te veel om hier dieper op deze kwestie in te gaan. Ik wil wel even een overzichtje geven van de dingen die ik je nu goedkoper dan voorheen kan leveren (afgezien van eventuele tijdelijke bonussen):

  • ABBYY-producten: tekstherkenning
  • Microsoft Windows: Windows 10 Home en Pro en Windows 8.1 Pro voor zowel 64-als 32-bits besturingssystemen
  • Microsoft Office: MS Office 2013, 2016, 2019 en 365 allemaal bij één leverancier: DewSystems!
  • Anti-viruspakketten: AVG, Avira, BullGuard, Avast, Panda,…
  • Back-ups: G Data e.a.

Voor meer informatie neem je best even contact met ons op. Dan kunnen we een offerte op maat voor je maken of een snelle prijsopgave doorsturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *