DewSystems nu officiële softwareverdeler

Na even wachten is DewSystems nu eindelijk een officiële softwareverdelen. We kunnen back-upsoftware, antivirusprogramma’s, beveiligingssoftware en Microsoft-producten leveren!

Lang proces

Het had nogal wat voeten in de aarde om een softwareverdeler te kunnen worden. Aangezien DewSystems nog altijd een klein bedrijfje is met heel weinig kapitaal, mocht het niet te veel kosten. Na een eeuwig durende zoektocht, kwam ik eidnelijk dé perfecte partner tegen!

Afgelopen zaterdag maakte ik bij hen een account aan en vandaag werd ik al gebeld met hun volledige uitleg. Enkele minuten nadat het telefoongesprek met hen beëindigd was, kreeg ik al een mailtje in mijn postvak met de melding dat mijn account geactiveerd was om software te verdelen. Hoera!

En de software dan

Nou ja… Waarschijnlijk veel te veel om hier dieper op deze kwestie in te gaan. Ik wil wel even een overzichtje geven van de dingen die ik je nu goedkoper dan voorheen kan leveren (afgezien van eventuele tijdelijke bonussen):

 • ABBYY-producten: tekstherkenning
 • Microsoft Windows: Windows 10 Home en Pro en Windows 8.1 Pro voor zowel 64-als 32-bits besturingssystemen
 • Microsoft Office: MS Office 2013, 2016, 2019 en 365 allemaal bij één leverancier: DewSystems!
 • Anti-viruspakketten: AVG, Avira, BullGuard, Avast, Panda,…
 • Back-ups: G Data e.a.

Voor meer informatie neem je best even contact met ons op. Dan kunnen we een offerte op maat voor je maken of een snelle prijsopgave doorsturen.

Workshop: Alles over je website

Wil je leren hoe je teksten voor je website moet schrijven, hoe een goede website er nu écht uitziet, hoe je een website online plaatst en nog veel meer? Dan is de worksop van DewSystems zeker iets voor jou!

Je leert:

 • Hoe je een zoekmachinevriendelijke tekst voor je website schrijft
 • Waar je bij het design op moet letten, om het je bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken
 • Wat een hosting provider is en hoe je je website online kan zetten

Het kan daarnaast ook wel eens over DewSystems zelf gaan.

Praktisch

De workshop gaat door op 6 maart vanaf 13:30 uur. Het zal in Brugge zijn, maar een specifieke locatie wordt later deze maand meegedeeld.

Deelname kost € 15,00 per persoon. Hierin zit het volgende vervat:

 • Deelname
 • Lesmateriaal
 • Websitecheck aan 75 procent korting

Deelnemen

LET OP! Er zijn slechts beperkte plaatsen. Haast je dus en schrijf je in door

hier te klikken! Vul het contactformulier in en krijg kom op de juiste dag naar de juiste locatie 🙂 Tot dan!

Ellinore: Een nieuw jasje

Ellen is een muzikale vrouw, die als vrijwilliger zingt. Ze wil op haar website tonen wat ze kan.

De oude website

Ellen haar oude website bevat heel wat gegevens, die absoluut niet meer up-to-date zijn. Voorlopig kan je haar website hier nog vinden: https://www.ellenvds.be

Zoals je kan zien, is de website nu nog wat ouder. Ook is ze niet echt geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Daar wil DewSystems verandering in brengen!

Ellens nieuwe website

Ellen is veel bezig met verschillende projecten (Ellinore, Marble en Love2Sing). Ze wil deze graag in haar website verwerken. Ze wil ook een volledige nieuwe, moderne(re) en vooral een elegante look. Daar zal DewSystems voor zorgen.

Het is mogelijk de vooruitgang van de nieuwe website te volgen. Dit kan via https://staging.ellenvds.be (deze link is geldig totdat de website afgewerkt wordt).

Ideeën en finalisering

Het is de bedoeling dat de nieuwe website klaar geraakt voor juni 2019. Het is mogelijk ideeën voor de nieuwe website aan te dragen in de reacties onder dit artikel.

Je kan elementaire veranderingen voorstellen tot het einde van februari 2019. Kleine wijzigingen, zoals kleuren, kunnen tot 15 mei 2019. Na deze periodes zal geen gehoor meer gegeven kunnen worden aan nieuwe voorstellen; tenzij het om een fantastisch idee gaat.

Alle andere reacties zijn natuurlijk ook welkom. Alleen vraag ik je geen vragen te stellen. Mocht je dat willen, kan je altijd contact met me opnemen.