Visie

DewSystems wil een klein bedrijfje blijven, dat ICT-oplossingen aanbiedt voor iedereen. Een programma waar de klant tevreden mee is, is voor DewSystems niet genoeg.

Voor iedereen

DewSystems is er voor iedereen. It-problemen lossen zichzelf nog altijd niet op, dus DewSystems wil haar klanten helpen deze uit de weg te helpen. Daarnaast ontwikkelt DewSystems ook websites en programma’s (inclusief apps voor mobiele apparaten) voor haar klanten. Deze moeten er niet alleen goed uit zien (voor de opdrachtgever), maar ook door iedereen te gebruiken zijn.

Of de gebruiker van DewSystems’ producten nu blind, hardhorend, kleurenblind is, moeite heeft met bewegen of iets anders… DewSystems houdt hen ook in het achterhoofd. Het ís namelijk mogelijk een mooi product te maken, dat door iedereen bruikbaar is!

Vriendelijkheid boven alles

DewSystems wil haar vriendelijke service altijd behouden. Dat betekent dat DewSystems altijd haar klanten vriendelijk te woord zal staan en snel zal proberen te helpen. Daarbij vindt ze een persoonlijke aanpak belangrijker dan het aantal klanten.

Liever een blije en goede klant, dan een eenmalige transactie!

Conclusie

DewSystems wil niet groot worden, maar haar klanten goed behandelen. Deze klanten wil ze zo behouden en ze blij maken.