NETWERKBEVEILIGING

Bij DewSystems begrijpen we dat een veilig netwerk essentieel is voor uw bedrijf. Daarom richten we ons op kernaspecten van netwerkbeveiliging: firewalls, VPN-verbindingen en back-upsystemen.

 

Onze geavanceerde firewall-oplossingen zijn ontworpen om uw netwerk te beschermen tegen externe bedreigingen, terwijl ze een robuuste eerste verdedigingslinie vormen tegen cyberaanvallen. Er kan gebruik gemaakt worden van geïntegreerde firewalls in onze Draytekproducten, of er wordt gekozen voor een losstaande hardwarefirewall.

 

Verder bieden we veilige VPN-verbindingen tussen verschillende locaties. Met onze Draytekapparatuur zorgen we voor een naadloze, beveiligde koppeling van uw sites, waardoor medewerkers veilig en betrouwbaar toegang hebben tot bedrijfsgegevens, waar ze ook zijn.

 

Tot slot bieden we robuuste back-upsystemen voor zowel servers als cloud-opslag. Deze systemen zorgen ervoor dat uw kritieke gegevens altijd veilig zijn en snel hersteld kunnen worden in het geval van gegevensverlies of een cyberaanval.

 

DewSystems is uw partner in het beveiligen van uw netwerk. Neem contact op voor een veiligere en betrouwbaardere IT-omgeving.