WIE IS DEWSYSTEMS

Jordy - Zaakvoerder & Full-stack Developer

In functie van full-stack ontwikkelaar werk ik samen met het team aan verschillende projecten. Ik schrijf de code voor nieuwe en bestaande projecten en los bugs op. Ondanks mijn blindheid bekommer ik me ook om zowel het uitzicht van de software. Voor de lay-out en kleuren kan ik terecht bij de webdesigner van het team, Catherine. 

 

Daarnaast heb ik als zaakvoerder de verantwoordelijkheid over DewSystems. Ik leid alles in goede banen en neem de alledaagse beslissingen. Bij mij kom je terecht als je een offerte aanvraagt of algemene vragen hebt.

Catherine - Webdesigner

In mijn functie als webdesigner zorg ik ervoor dat de projecten die mij worden toevertrouwd er goed en professioneel uitzien. Ik assisteer Jordy bij lay-outbeslissingen en help hem die te implementeren. Brainstormen is mijn ding. Ik breng vaak de ideeën aan die juist dat extraatje geven aan een project.

 

Daarnaast ondersteun ik Jordy met verschillende administratieve en logistieke zaken.

Gidget - Allround sfeermaakster

Mijn functie in het team is het assisteren van mijn baasje Jordy als blindegeleidehond. Daarnaast ben ik ook een echte sfeermaker in het team. Ik word door Jordy, Thomas en Catherine op handen gedragen.


Ik houd van knuffels en als labrador natuurlijk van eten en snoepjes. Als ik aan het werk ben, mag ik van bezoekers jammer genoeg geen snacks aannemen.